Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Gatorade AKCIÓ!

Kedves RunCard tagok!gatorade

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy teljesen új Gatorade termékekkel állunk rendelkezésetekre.

Az új palettánkon megtalálhatóak a legkeresettebb izotóniás sportital poraink, azonban ezek új csomagolásban, és bővített íz választékkal rendelhetőek. A klasszikus Citrom és Narancs mellett bevezetjük az itthon Jégmálna néven szereplő kék színű italport is.
Újdonság a Szőlő ízű szénhidrát csökkentett izotóniás porunk, melynek cukor tartalma fele a megszokott termékekhez képest, így azok is fogyaszthatják, akiknél szempont a bevitt cukor mennyisége.
Magyarországon először itt kapható az Energy Chews, mely edzés, vagy verseny előtt és alatt biztosítja a szénhidrát feltöltést.
A porainkhoz kiegészítőket is kínálunk: kulacsokat, kulacstartókat, és keverő edényeket. Az NFL, NHL és NBA sztárjai is ilyent használnak!

 

RUNCARD árak:

Gatorade izotóniás sportital por 595 gr (9,45 L izotóniás sportital keverhető ki belőle) Citrom-Lime, Narancs és Jégmálna ízben. Webáruházunkban 3.400 Ft, RUNCARD ár 2.990 Ft.(0,5 liter csak 158 Ft.!)

Szénhidrát csökkentett Gatorade izotóniás sportital por 595 gr (22,7 L izotóniás sportital keverhető ki belőle) Szőlő ízben. Webáruházunkban 7.300 Ft, RUNCARD ár 6.490 Ft.

Gatorade Stix izotóniás sportital por 36 gr (500 ml izotóniás sportital keverhető ki belőle). Webáruházunkban 199 Ft,RUNCARD ár 180 Ft.

Gatorade Marathon csomag: 6 db 118 ml-es hydrozselé + 6 db 36 gr-os Stix + 1 db 900 ml-es Gatorade kulacs. Webáruházunkban 5.190 Ft, RUNCARD ár 4.990 Ft.

Gatorade Prime hydrozselé 118 ml. Webáruházunkban 499 Ft, RUNCARD ár 480 Ft.

Gatorade Energy Chews Webáruházunkban 1.490 Ft, RUNCARD ár 1.290 Ft.

Gatorade 0,9 literes kulacs Webáruházunkban 1.290 Ft, RUNCARD ár 1.190 Ft.

Gatorade keverőedény 10 literes Webáruházunkban 16.900 Ft, RUNCARD ár 15.900 Ft.

Rendelés esetén kérjük a közleményben írjátok be a RUNCARD szót, így fogjuk részetekre biztosítani a fenti kedvezményes árakat. 

 

Üdv:

Aczél Tamás

Sportital Kft.

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.