Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

11. Ultrabalaton 2017.

Nagyon vártuk, készültünk, levontuk a következtetést az első UB-ról. Az első alkalommal egy szétesett szervezetlen, de inkább fegyelmezetlen gárdával voltunk ott. Hiába igyekeztem szervezni, ha valakinek futás közben minden fontos, csak a csapat nem. Tagokat cseréltünk, vártuk és lássék.
A tésztapartira idén sikerült együtt menni és sikerült lépésről lépésre megtervezni, hogy melyik autó ki és mikor és hol lesz és ezt meg is tudtuk beszélni. Jók voltak az előjelek.
A rendezők elrontottak egy-két dolgot, például tavaly be lehetett állni rajt előtt a Club Aligához, idén pedig nem, de erről nem szóltak, így majdnem lekéstük a rajtot, miután megérkezvén visszafordítottak és körbe kellett kerülni a magaspartot. Ezenfelül ugyan volt javaslat, hogy merre menjünk a déli parton, de mivel megszokásból vezettem, így beleszaladtam rögtönzött zsákutcába a vasút építése miatt. Ezekre fel kellett volna hívni a figyelmet, hogy ne megszokásból, mert...
A rajtcsomagunk most is gazdag volt, tésztpartijegy, Varga bor, jó minőségű póló. Idén pedig a frissítés is kerek volt a verseny alatt. Mindenki gyorsabban kezdett, mint a tervezet volt, így sikerült a lassabbaknak is időt nyerni már az elején. A szél enyhítette a hőérzetet. Aztán később túlságosan is enyhítette a hőérzetet, Gyenesdiásról Berényig bringás kísérő voltam és Keszthelyen után csontig fagytam, csak remegni tudtam, jobb időre készültem. Fonyódligetnél remegő kocsonyaként álltam újra rajtba futáshoz, így legalább nem fáztam, majd a messzi villámok is egyre közelebb kerültek, amelyek ösztönöztek, hogy lesz mihamarabb majd a váltópontomra érni. Sikerült, beszálltam a kocsiba és eleredt, sajnáltam mindenkit, aki kint volt, futótársunk csomagját elvittük Zamárdiba a váltópontra, ameddig átraktuk a másik kocsiba már szét is áztam. Aztán volt egy kis pihim és 3 órát javítja fegyelmezetten célba értünk. Köszönet a társaknak és gratulálok!

Érem: 10
Mellékhelyiségek elérése: 7
Frissítés: 8
Póló: 10
Hangulat:10, mert az UB-n futni élmény

Forrás: Petőcz Ferenc

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.