Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Velencei tavi futás beszámoló

2014. szeptember 28. - Török Tamás

Egy kis élmény a Velencei tó kerülésről....

tb velenceTudtam, hogy ha Pók Janó nevéhez fűződik, akkor nem kevesen leszünk, mert ahogy én, úgy más is a jó hangulatért, a közösségért, az összetartásért, a családias hangulatért ment el a velencei tó meg kerülésére. Pók Janót nagyon tisztelem, s elismerem amit és ahogyan csinál, hisz Janó a szabad idejét vette el magától és a családjától, közel 300 fő futni vágyó kedvéért. Hát nem példakép mutató?
Én kicsit korábban keltem, hogy Székesfehérvárról fussak ki Agárdra a rajthoz. Amikor felkeltem, akkor olyan köd volt 6:30-kor hogy nem tudtam, hogy a neon látszani fog e. Hála isten a kételyeimet és a ködöt eloszlatta 7 órára. Meg reggeliztem, felöltöztem s indultam is futva Agárdra. AZ Árpád Szakképző Iskola színeiben indultam. 
Kicsit korábban érkeztem a kelleténél de nem volt számottevő. Egyre csak jöttek és jöttek a futók, s jó volt látni, hogy mennyien eljönnek nem csak innen közelről, de majdnem az ország másik feléből is.
Janó elmondta a kötelező mondatokat, s uccu neki futni. Én nem akartam se gyorsan, se lassan futni, a majd meglátjuk-ra bíztam magam. Az Elejétől a végéig éveztem a futást, a szép hölgyeknek szurkoltam, és ismerős társaimnak is. Nagyon tetszett a frissítőkön a kiszolgálás, amit Janó családja és ismerősei nyújtottak. Az időre nem lehetett panaszuk mert jó volt, lehet kicsi túlságosan is, de nem számottevő.
Végül amikor beértem, futótársaimmal kicsit kiértékeltük a dolgokat, majd kicsi nyújtás, azt futottam haza. Jó volt látni, hogy Janó, mennyi futót meg tud mozgatni és mennyien el is jönnek.
Az aznapi teljesítésem 64,2 km volt, a 29,2 km 02:20:09-es idővel.

Köszönöm Pók Janónak és a kedves családjának az önzetlen szervezést, és megint egy felejthetetlen közös futást, amivel közelebb hozott sok futót.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.