Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

ÚJ TomTom Sportórák most beépített útvonal felfedezés funkcióval

TomTom logóÚJ TomTom Sportórák most beépített útvonal felfedezés funkcióval
Menjen ki a szabadba, és fedezzen fel új utakat zenével és cardióval a csuklóján ~
IFA, Berlin, szeptember 1, 2016 - TomTom (TOM2) bemutatta a sportóráinak a következő generációját. Felhasználva a TomTom örökségét a navigációs és térképészeti megoldásokban a TomTom Spark 3 és Runner 3 órák most bővültek az új utak felfedezése funkcióval. Fedezzen fel könnyedén új pályákat és megtalálja az utat vissza, nem számít, hogy merre fut. Az új modellek most vadonatúj, karcsúbb, kecsesebb szíjakkal érkeznek, akár minden nap viselni akarja, akár a sportfelszereléséhez öltözne, miközben továbbra is kész arra, hogy még a legkeményebb edzéseknek is ellenálljon.

Runner32

Az útvonal felfedezése lehetővé teszi, hogy sportoljon úttalan utakon. Feltölthet eddig még az Ön számára ismeretlen útvonalakat a MySports honlapjánkeresztül. Továbbá minden alkalommal, amikor útnak indul a GPS nyomkövetés jelenik meg a GPS sportórán, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja az utat vissza a kiindulási ponthoz. Az integrált iránytű és a GPS információ kombinálásával bárki képes megoldani, hogy tudjuk, melyik úton kell mennie, és hogyan juthatunk vissza. Az útvonalak könnyen megoszthatók a barátokkal a futás után – mely kihívást jelent nekik az új utak felfedezésére.

"Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a TomTom Spark 3 és Runner 3 órákat most Route Exploration (útvonalak felfedezése) funkcióval. Építve mi több éves tapasztalatunkkal atérképészeti és navigációs területen", mondta Corinne Vigreux, társ-alapítója és ügyvezető igazgatója, a TomTom cégcsoportnak. "Útvonal felfedezés több, mint egy módja annak, hogy biztonságban érjen haza. Arra ösztönzi a futókat, hogy még többet hozzanak ki az edzésből, növeljék a távolságot magabiztosan és fedezzék fel az izgalmas, új útvonalakat. "

Útvonal felfedezés kulcsfontosságú jellemzője alapján a fogyasztói visszajelzések azt mutatják, hogy a futók szeretnék felfedezni az új útakat, de attól félnek, hogy elveszíthetik az útvonalat. Most a TomTom Spark 3 és Runner 3 GPS sportórák mindenki számára lehetővé teszik, hogy könnyen változhathat a megszokott pályan, és élvezzék az edzést minden pillanatát.

A GPS sportórák képesek számolni a lépéseket, elégetett kalóriát, megtett távolságot hét minden napján, míg minden tevékenységet: úszás, kerékpár, vagy edzőterem nyomon lehet követni a dedikált sport módban. Lásd a kulcsfontosságú statisztikákat minden tevékenységre vonatkozóan, beleértve az időt, távolságot, sebességet, a tempót és az elégetett kalóriákat, így azonnal követheted mi történt a pályán. A MySports Connect app segítségére lehet, hogy elmerüljön mélyebben a statisztikákban, ellenőrizheti, hogy sikerült-e betartani a kitűzött célokat, és nyomon követheti edzettségét, hogy mindig motivált maradjon.
Első lépésként ki kell térnünk a moduláris fogalom definiálására. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy adott egy modell, amit később tetszőlegesen bővíthetünk, hanem alapjait tekintve a TomTom Runner 2 termékcsalád egy platformra építkezik, de lehetőségünk van felárért extra funkciókhoz jutni. Az alábbi modellek közül választhatunk:
▪ TomTom Runner 3: Ez az alapkészülék, funkcióit tekintve minden képességgel rendelkezik, mint a drágább társai.
▪ TomTom Runner 3 Cardio: Az alapfunkciókon felül egy optikai pulzusmérőt találhatunk a készülékbe integrálva.
▪ TomTom Runner 3 Music: Az alapfunkciók mellett 3 GB belső tárhellyel rendelkezik és képes bluetooth kapcsolaton keresztül zenelejátszásra.
▪ TomTom Runner 3 Cardio + Music: Két funkciót integrálva, 3 GB belső memóriával zenelejátszásra és optikai pulzusméréssel is rendelkezik.

Runner33

A koncepció előnye, hogy a vásárló maga döntheti el, mire van szüksége, például hajlandó az optikai pulzusmérésért többet fizetni, vagy elegendő csak az alapkészülék, ami ezt leszámítva megegyező képességekkel bír, alacsonyabb árért cserében.
A ráncfelvarráson átesett modell örökölte a modul szíjból történő eltávolításának lehetőségét, így a szíj cseréjét magunk is elvégezhetjük. Pozitívum, hogy a készülékhez több kiegészítő áll rendelkezésre,

 TomTom Watch Strap: Opcionálisan vásárolhatunk további szíjakat is, több színvariáció közül választhatunk.
▪ TomTom Heart Rate Monitor: Bluetooth kapcsolatra építkező, mellkason rögzíthető pulzusmérő egység.
▪ TomTom Cadence & Speed Sensor: Bluetooth kapcsolatra építkező, kerékpáros fordulat és sebességmérő szenzor.
▪ TomTom World Travel Charger: Univerzális töltőegység, cserélhető fejekkel biztosítva a teljes támogatottságot.
▪ TomTom Dual Car Charger: Két USB csatlakozóval rendelkező szivargyújtós töltő, szükséges mellé a töltőkábel.
▪ TomTom Watch Charging Cable: Vásárolhatunk további töltőkábelt, ha a mellékelt gyári kiegészítővel probléma adódna.
TomTom Watch Bike Mount: Kerékpáros rögzítő bilincs, aminek használatához a modult ki kell vennünk a szíjból.
A termékeket egyszerűen kezelhető menüfelépítés jellemzi, könnyen megtanulható, és gördülékenyen kezelhető. A kijelző nagy, három részre osztható, és személyre szabható hogy mindig láthassa a legfontosabb információkat.
Az óra mint egy edző figyelmezteti, hogy a megfelelő tempóban haladjon, mennyi kalóriát kell még elégetnie, milyen pulzuszónában eddzen, kilóméterenként jelez, kijelzi a tempót, és így nem kell állandóan az órája kijelzőjét figyelnie.
Ha eddig más programot használt, nem akadály a TomTom óráknak a szinkronizáció, TrainingPeaks, Strava, Nike+, Runkeeper, Endomondo, Jawbone Up, Mapmyfitness, Taiwan MySports alkalmazásokkal egy fiókpárosítás után automatikusan megtörténik. Ha az Ön által használt programot nem találja a felsoroltak között akkor sem kell aggódni, egy egyszerű import/exporttal megoldható.
A TomTom Runner 3 adatátvitel szempontjából Bluetooth Low Energy (BLE vagy Bluetooth Smart) támogatással rendelkezik. Szinkronizálás terén így két opciót biztosított:

 Adatátvitel Bluetooth kapcsolaton keresztül;
 Számítógépes feltöltés adatkábel segítségével.
A beépített optikai pulzusmérés nem csak sport üzemmódban működik, hanem napi aktivitás figyelése közben is éjjel nappal 10 percenként leméri az Ön pulzusát.
Az órák powerbankról (hordozható akkumulátorról) tölthetőek bekapcsolt üzemmód közben is. Így a hosszabb túrázások közben sem merül le az óra.

Funkciók:
A további funkciók állnak rendelkezésre TomTom Spark 3. és Runner 3 GPS Sports órák közé:
• Beépített zenelejátszó
• Beépített cardio érzékelő
• GPS nyomkövető
• 24/7 tevékenység nyomon követése
• Multisport üzemmód
• Új utak felfedezése
• 3 hét készenléti idő tevékenység nyomon követése közben
• 11 óra készenléti idő bekapcsolt GPS üzemmódban
• Vízálló (40m / 130FT)
• Testre szabható szíjak
• Intervallum edzés
• Race üzemmód
• Alvás figyelés

20% kedvezmény a sport-shop.hu weboldalon található TomTom termékekre

kuponkód: runcard

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.