Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

II. NN Family Run 10,5 km


Tavaly is ott voltunk, akkor elmérték a pályát, rövidebb lett, de csodás hangulata volt.
Idén ezért újra ott volt a helyünk. A nevezéskor sajnos már eleve nem lehetett akkora pólót kérni, amekkora kell, tavaly lehetett, így a rajtcsomag felvételekor egy kicsi pólót kaptam. A nevezési díj korrekt volt. A programok is. A rajt előtt egy órával érkeztünk meg a helyszínre. Szerettünk volna játszani, de a kiállítók már ekkor bezártak és nem engedték mindezt. A tér ennyi futónak kicsi volt, így a bemelegítés a rossz hangosítás mellett kivitelezhetetlen volt, mert nem láttuk mit kell csinálni, így maradt az önkéntes bemelegítés. A rajt pontosan történt, de fél órával a rajt előtt betereltek minket a rajtzónába. A rajt jó hangulatban indult a szervező bemondói hozták a tőlük megszokott jó formát.
A Városliget legszebb részein szaladtunk, a Vajdahunyad váron keresztül, ezen a szakaszon a közvilágítással megvilágított részen végig fáklyákkal volt díszítve a terület. Volt kettő fordító a Petőfi csarnoknál és a közlekedési múzeum előtt. Majd a célterület előtt egy vaksötét veszélyes rész. Tavaly itt voltak a fáklyák és egyedi hangulatot varázsoltak. Most az volt öröm, hogy akadtak, akik telefonnal világítottak, hogy el ne essünk. Egy kör 5.25 km lett volna papíron, de a tavalyi pályát kellett futni és így 4.9 km lett egy kör. A pályán a fordítókat lehetett volna pontosan is kihelyezni, ez sokaknak nem tetszett. Az legfőképp nem, hogy a szervezők nem is reagálnak a futók kérdéseire, felvetésére, mintha nem lenne fontos. Nekem sikerült a Wizz Air előtt egy jót futni, remélem ott nem lesz gond, bár nagy meleget ígérnek a jósok és azt nem szeretem.
A fentiek ellenére nekem a remek hangulat a város rész szépsége és a sok-sok jóbaráttal való együttlét a közös futás csak jó emléket hagyott. Jövőre is ott leszünk és remélem mindenki tanul a mostaniból.

Pálya: 7
Póló:5
Érem: 6
frissítés: 10
Rendezés: 7
Mellékhelyiségek elérhetősége: 10

forrás:Petőcz Ferenc

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.