Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

II. LÁSS Budapest Jótékonysági futás

láss képMost is, mint bármikor amikor időnk és lehetőségünk adja természetes volt, hogy ott leszünk ezen a rendezvényen.
Nem verseny ez, hanem egy nagy buli jó társaságban futással és finom ételekkel. A rendezvény bevétele a LÁSS egyesület részére támogatásként folyt be és a szervezés a Borvidék egyesület vállalta, akárcsak tavaly.
Augusztus végére szervezték a programot, okulva a tavalyi nagy melegből azt gondolva, hogy idén jobb idő lesz. Nem jött be, 35 fok iszonyat pára, kevésbé ideális futóidő.
A futás tájékozódási futás volt, két táv közül lehetett választani. A kiskör nekem kb 8,5 km lett, a nagykör kb 16,5 km. Mindez attól függött, hogy kijelölt érintési pontokat ki milyen irányból közelítette meg.
A rajtnál tudtuk meg, hogy merre fogunk menni a pesti Duna partról. Indulás előtt még vicceltem arról, hogy fel kell futni a Gellért hegyre. A térképet látva ez már nem volt vicc. Az idei versenynél Budapest kevésbé ismert ámbár csodálatos részei lettek kijelölve érintési pontnak.
Tavaly Fóris Norbival a vak fiatalemberrel futottam, de idén is kellemes társaságban tehettem mindezt.
A célba érkezéskor finom frissítők, sütemények vártak és egy csodás érem. Ne feledje senki sem, idén még lesz LÁSS futás.

Pálya: 10
Nehézség: 10
Póló: 8
Érem: 10
Frissítés: 9
Rendezés: 8
Mellékhelyiségek elérhetősége: 3

forrás:Petőcz Ferenc

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.