Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Hajmeresztő Halmi Hajsza 2016. július 09.

213Évek óta kerülgetem a BSI hasonló rendezvényét a Brutálfutást, de a nevezési díjak megállásra tántorítanak rendre, bár egyszer azért meg fogom engedni magamnak. Viszont idén első alkalommal került megrendezésre a Hajmeresztő Halmi Hajsza (továbbiakban: Ha-ha-ha). Hasonló felépítmény akadályok, feladatok. Viszonylag olcsó, közel és Budapestről jól megközelíthető helyszín. Az ár érték alapján teljesen korrekt szolgáltatás, bár a költségvetésből eredően nem kellett komoly akadályokra gondolni és nem volt büntetés sem sehol a lényeges szempont az volt, hogy mindenki teljesítse a távot, legyen ez egy akadályokkal teli bulifutás. Azt hiszem, ez sikerült összehozni.
A pályát a szervezők a Tököli Parkerdőbe rajzolták ki a közel 7 km-es pálya csodás környezetben volt, számomra nem ismeretlenül, hiszen sokat túráztam a területen korábban.
A versenyt megelőzően a rajtszám átvétel zökkenőmentesen zajlott, a rajtcsomagba került ebéd kupon, a verseny pólója és kevés meglepetés is. A rajt előtt akadt idő néhány fényképet készíteni a verseny plakátjánál. Több ütemben rajtoltunk alkalmanként 60 fővel, hogy ne torlódjunk az egyes szakaszokon. Mi az elsők között rajtoltunk, mert még az elején neveztünk.
Az első pár száz méter után már csak pára volt és levegő nem, az erdőben fojtogató volt a levegő, így felüdülést jelentettek az akadályok, amelyből 16 is készült. Kellett gumikerékkel futni, volt több vizes árok, akadály, amelyet meg kellett mászni, sárdagasztás, kígyótanya, bogarak...stb. A meleg ellenére többen is úgy döntöttünk, hogy a jó hangulat miatt megyünk még egy kört.
A célban minden befutót egyedi érem várt a verseny logójával. Ebédre bográcsos paprikás krumplit kaptunk házi kenyérrel, kovászos uborkával.
Eddig csak hírből hallottam, hogy a rendező SZUFLA Futó Fesztiváljáról, hogy mennyire családias, baráti a légkör. Ezt most mi is megtapasztaltuk és a rendezvényeik részemről felkerültek a másoknak is ajánlom események közé.

Az esemény értékelés (1-10)
Pálya: 9
Akadályok: 7
Nehézségi fok: 3
Póló: 10
Rajtcsomag: 8
Érem: 7
Rendezés: 7
Mellékhelyiségek elérhetősége, tisztálkodási lehetőség: 10

forrás: Petőcz Ferenc

 

 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.