Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

SQUEEZY SPORTS NUTRITION RUNCARD-AL 15% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATSZ NÁLUNK

energy drink gelDr. Timothy Noakes, a dél-afrikai Cape Town-i Egyetem sportpedagógia és sporttudományok professzora, a 80-as évek közepén egy zseniális ötlettel tört elő: rendkívül ambiciózus maratonfutóként tisztában volt azzal, hogy a kondícióval kapcsolatos problémák a szervezet hiányos szénhidrátellátásával állnak kapcsolatban, majd feltette magának a döntő kérdést: hogyan láthatnám el a szervezetem edzések ill. versenyek előtt és közben gond nélkül a számára szükséges energiával? Így kezdődött el a világ első energia zseléjének története.

Csapatával 1987-ben kifejlesztett egy olyan zselét, melyből kb. 25 gramm már elegendő energiát tartalmazott ahhoz, hogy egy sportolót akár egy órán át tápláljon a számára szükséges energiával.

Annak érdekében, hogy ezen energianövelő tápanyagokat a lehető legkönnyebben lehessen a szervezetbe juttatni, Noakes és csapata egy kis műanyagtasakot fejlesztett ki, melyből a zselé gond nélkül, közvetlenül a szájba juttatható – azaz „kinyomható” (így a termék nevét is az angol „to squeeze” – azaz „kinyomni” szóra alapozták).
Roger Milenk, a Roth-ban megtartott Ironman triatlonon talált rá a mindaddig csak Dél-Afrikában ismert termékre, melynek receptúráját kissé megváltoztatva 1993-ban bevezette az európai piacra. A sportolók körében a SQUEEZY egy rendkívül felkapott energianövelő termékké nőtte ki magát.

A termék újbóli piacra dobása során 2000-ben a „Squeezy” márkanév immár „SQUEEZY®” néven futott, s ezt később további innovációk is követték, mint pl. a világelső maltodextrin alapú ENERGY FRUIT GUM (gyümölcsös rágógumi), valamint annak sportszeletben megjelent formája, továbbá különféle italok bővítették a termékválasztékot.

Ezt követte 2009-ben a következő nagy fejlesztési előrelépés: a teljes gyártási folyamatot áthelyezték Németországba, a minőségi kívánalmakat megemelték és a cég aktuális arculatával pozitív értelemben átértékelték. A termék optimálisabb kialakításánál több szempontot is figyelembe vettek, az árat fogyasztók pénztárcájához igazították, a kezelhetőségét leegyszerűsítették, majd a 2013-as termékek tekintetében kevesebb hulladékkal járó csomagolási megoldásokat vezettek be.

SQUEEZY DRINK GEL – FOLYADÉK PÓTLÁST NEM IGÉNYLŐ, IDEÁLIS ENERGIA ZSELÉ FUTÁSHOZ
A fruktózmentes szénhidrátban gazdag energia gél ideális energiaellátást biztosít a sportolás alatt és a víztartalmának köszönhetően nem szükséges fogyasztása után további folyadékot pótolnod a megfelelő felszívódáshoz. Így a hosszabb triatlon futás szakaszai alatt és maratonok is ideális energia zselé.

SQUEEZY a világ első energia zselé szállítója és az optimális választás azoknak a sportolóknak, akik a maximális teljesítményre törekednek. Új és innovatív termékek hosszas szakértői vizsgálata és folyamatos fejlesztése, valamint magas minőség amit a SQUEEZY képvisel – made in Germany.MITŐL OLYAN KÜLÖNLEGES A SQUEEZY DRINK GEL?

laktóz, fruktóz és gluténmentes
nem tartalmaz édesítőszereket és aromákat
a benne található víz miatt nem igényel további folyadék pótlást a fogyasztása után
ideális kiegészítője a klasszikus SQUEEZY GEL-nek, mivel a benne lévő szénhidrátok mennyisége és használata hasonló
alacsony koncentrációban oldott részecskék (alacsony ozmolalitás)
a SQUEEZY DRINK GELS csak azokat az összetevőket tartalmazza amire valóban szükséged van
tartalmaz Nátriumot, Káliumot és Magnéziumot / a SUPER DRINK GEL tartalmaz hozzáadott koffeint is
a SQUEEZY DRINK GEL hosszú láncú szénhidrátokat (izomaltulóz and maltodextrin) tartalmaz
megfelel a vegán étrendnek

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A SQUEEZY DRINK GEL-T SPORTOLÁS KÖZBEN?

SQUEEZY DRINK GEL elérhető 60 ml-es tasakos kiszerelésben, valamint a 12 tasakot tartalmazó display dobozban.

A sportolók energiaszükséglete egyénenként változó, melyet sok tényező befolyásol.

Óránként 2-3 DRINK GEL 60 ml fogyasztását javasoljuk. Ez megfelel 40-60 g szénhidrátnak.

Mivel vizet tartalmaz ezért nem szükséges további folyadékot bevinnünk a fogyasztása után.

A SQUEEZY SUPER GEL koffein tartalma 60 mg / 100 ml.

 

 

 

Használd ki Te is a RunCard előnyeit! Nálunk 15 % kedvezménnyel tudsz vásárolni.

Legyél Te is a RunCard közösség része és élvezd a kedvezmény adta lehetőségeket!

 

http://www.squeezy-nutrition.hu/kedvezmenyeink/runcard/

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.