Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

ÉREMGYÁR- EGYEDI SPORTÉRMEK,SZOBROK ÉS AJÁNDÉK TÁRGYAK GYÁRTÁSA

FutóCégünk egyed sportérmek, szobrok és ajándéktárgyak gyártásával és azok forgalmazásával foglalkozik.

Célunk, hogy megrendelőink igényei alapján megfizethető, egyedi érmeket, kupákat és emléktárgyakat készítsünk. A nálunk rendelt érmek, szobrok garantáltan nem találhatók meg máshol, mivel minden megrendelőnknek saját ötletei, javaslatai, elképzelései alapján készítjük el termékeinket. Igény szerint terveit, ötleteit akár fényképek, rajzok alapján is elkészítjük külön mintakészítési költségek nélkül.
„ÖN MEGÁLMODJA, MI ELKÉSZÍTJÜK”
Egyedi elképzeléseit grafikusunk és mintakészítőink háromdimenziós tervben elkészítik, melyet Ön még gyártás előtt igény szerint módosíthat. Aháromdimenziós terv mindössze három nap alatt elkészül, külön plusz költségek nélkül. Az elfogadott mintadarab után két héttel átveheti rendezvényére a kész termékeket, darabszámtól függetlenül.

Minden kedves megrendelőnk egyformán fontos nekünk, ezt tükrözi törzsvásárló kártyánk is melyen minden vásárlását feltüntetjük és folyamatosan növeljük egyéni kedvezményeit.

Forduljon hozzánk bizalommal!

http://www.eremgyar.hu/

 

Az Éremgyár.hu csapata

 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.