Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Fuss, hogy érezd: élsz!

borito eleje 2015 Sipos János     

 

 

 

 

 

 

 

 

Azok, akik érvényes RunCard kártyával rendelkeznek,

10% kedvezménnyel / 2600-Ft-ért/ rendelhetik meg Sipos János Fuss, hogy érezd: élsz!
című könyvét a
www.siposbaja.hu
honlapon olvasható módon.
A könyv megrendelésénél kérjük megadni a RunCard kártya számát!

 Miről szól ez a könyv?


Az élet egy különlegesen finom ízéről, egy életérzésről. Arról, hogy mit tud adni a futás az embernek. Hogy mit tudsz adni te magadnak. Ha akarod.
„A futók 7 gödre” megismerése, megtanulása abban segít, hogy kevés gonddal legyen sok-sok örömöd a futásban, sőt a személyes életedben is.

A könyv azonban nemcsak a futásról, hanem olyan témákról is szól, amelyek az iskolák többségében ritkán kapnak megfelelő hangsúlyt, így például az életminőséget alapvetően eldöntő táplálkozási problémákról és lehetséges megoldásaikról is. Továbbá külön fejezet tárgyalja az önfejlesztés létrafokait és az egyéni célkitűzést.
Mindezeket számos idézet gazdagítja, mint pl.:
„Csak egyféle siker létezik – ha úgy tudod élni
az életedet, ahogyan te szeretnéd!”
Christopher Darlington Morley (1890-1957) amerikai író
Gondold csak át! Te most úgy éled az életedet, ahogy tényleg szeretnéd?
A hétköznapokon is élsz?

Miért is futnak emberek?
Egyre több olyan hétköznapi ember van, aki a rendszeres futása révén megismerte és megszerette az egészséges, jó vitalitású életet, és már nem akarja elengedni ezt az életérzést. Az ő személyes sorsuk, az ő „Miért?”-jük, élettapasztalatuk számodra is elgondolkodtató példa lehet. Néhány részlet a szerzőnek adott válaszaikból:
:
„Ahhoz, hogy az ember pozitívan gondolkodjon, ahhoz kell magára idő. Addig az nekem nem volt. Az a másfél óra, amikor futok, az az én időm.”

„Futás közben sírhatok, nevethetek, fákat ölelgethetek, mert szabaddá tesz. Ott csak én vagyok. Amióta futok, jobb a viszonyom a külvilággal, elfogadóbb, toleránsabb, magabiztosabb lettem. A szűk kis világ, amibe visszavonultam, kinyílt. Barátságok, új ismeretségek szövődtek.”

„Amikor pedig megfutottam az első versenyeimet, onnantól kezdve végképp megfertőződtem a hangulatával. Talán ezért is lettem „elmeroggyant”. Jó közösség, hasonlóképpen gondolkodó emberek és remek hangulat.”

A szerzőről:
Sipos János tanár akart lenni, és az is lett. Imádott tanítani. Nagyon lelkes és munkamániás középiskolai tanár, majd hasonló igazgató volt. A közoktatásban 4 évig országos szinten, a legmagasabb szintű szakmai vezetőként dolgozhatott.
2011 ősze óta a fiatalság-megőrzés terén segíti az embereket. Akinek ez fontos. Azt az életminőséget kezdi élni, amiről ír, amiről beszél. Hogy ő miért fut? Részletek arról a könyvben, és egy kis ízelítő erről az első kötetéről itt:
www.siposbaja.hu

 

 

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.