Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Running futók önkezelő könyve

Running könyvÖn-tapelésről szóló könyv! Az alapos orvosi vizsgálat, esetlegesen szükséges gyógytorna ki nem váltható a tape-pel, de a gyógyulás meggyorsítható, s ha tudjuk, hol van testünk gyenge láncszeme, azt preventív kezelve sok-sok sérülés kerülhető el. 12 ön-ragasztás deréktól lefele - aki csak ezen a testtájon erőlteti meg magát, annak a könyv nagy segítséget fog nyújtani !!

Tartalom:

 A kinesiology-tape vágási és feszítési módjai, a bőr előkészítése

 Bokaízületi stabilizálás

 Harántboltozat emelés

 Vádli izomfunkciót javító ragasztása

 Vádli erős nyirokserkentése

 Sípcsont és lábfejemelő izom izomfunkció javítása 

 Sípcsont és lábfejemelő izom erős fájdalomcsillapítása 

 Térd alatti sípcsontfájdalmak

 Térd szalagjainak stabilizálása ·

 Térdkalács stabilizálása, porckopás

 Térdízületi duzzanatok, véraláfutások

 Egyenes combizom, térdkalács

 Combhajlítók Minden panasz teljes leírással, az érintett terület izmának és inainak magyar nyelvű tárgyalása, a tape-technika megnevezése,  részletes step by step leírás a kivitelezésről, ahogy a sportoló magát meg tudja ragasztani. Tape-enként 6-8 fotó az önkezelés kivitelezéséről.

Emese Bleha Emese Oriolus-Med Alternatív Medicina 1063 Budapest, Bajnok utca 13. Területi képviselő, Kinesio-tape szaktanácsadó Kiemelt kapcsolati referens Mobil.:+36-70-398-0056 E-mail : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.oriolus-med.hu

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.