Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Megállapodás született a Diéta és Fitnesz magazin kiadójával!

DF borito 1Megállapodás született a Diéta és Fitnesz magazin kiadójával a Geomédia Kiadói Zrt-vel,hogy mostantól a RunCard tagok nagyon kedvező áron vásárolhatják meg a hiánypótló női  kiadványt!

A Diéta és Fitnesz magazin egy hiánypótló kiadvány a női magazinok piacán, amelyet a RunCard tagjai most kedvezménnyel tudnak előfizetni egy évre 6000 forint helyett 4400 forintért. Napjainkban egyre több nőnek okoz gondot, a helytelen táplálkozás, az egészségtelen élet¬mód és a mozgás hiánya. A Diéta és Fitnesz abban segít az olvasóinak, hogy képesek legyenek a saját útjukat járni, amely a vágyott harmóniához vezet. A lap szerkesztősége által kipróbált, működő megol¬dásokat kínálják fel választásra, amelyekkel az olvasók biztosan hatékonyan és egészségesen képesek majd fogyni és tisztulni. A lapot kiemelten ajánljuk az aktív mozgás és a futás szerelmeseinek.

Előfizetés:
https://geomedia.hu/elofizetes
Kedvezménykód: RNC001

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.