Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Fussunk együtt egy Jó Ügyért!

csodakertVáltsuk valóra a CsodaKertet, ahol a gyermekek fejlesztése élmény lehet!
A Down Egyesület – missziójának megfelelően – kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésére és oktatására, valamint az őket nevelő családok teljes körű támogatására, elsősorban a gyermekek korai életszakaszában, mivel ekkor érhetőek el a legjelentősebb eredmények. Célunk, hogy élménnyé varázsoljuk a nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban korai fejlesztésben résztvevő gyermekek és családjaik számára a kötelező terápiákat és az intézményben eltöltött időt. A következő, CsodaKert nevű projektünk olyan módon teszi lehetővé a gyermekek fejlesztését, hogy a játék örömét semmi sem zavarja meg, nincsenek irányított foglalkozások, nincsenek fárasztó tornák.
A CsodaKert egy olyan élmény- és fejlesztőközpont lesz, amely ötvözi a hagyományos játszóházi labirintusokat és a német Kükelhaus által kifejlesztett, szenzoros érzeteken alapuló kertet , így kiválóan kiegészíti majd a Csodavár jelenlegi, speciális, korai fejlesztésre használt eszközeit. A CsodaKert a gyermekek spontán játéktevékenységét és kíváncsiságát kihasználva, az összes érzékszerven és a mozgáson keresztül fejleszti az idegrendszert, segíti a nagymozgás, a figyelem, az érzékelés és az összes tanulási részképesség fejlődését, miközben a gyerekek számukra akár ismeretlen anyagokkal, illatokkal, látvánnyal, hangokkal és egyéb tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

A CsodaKertben 3 házikó fog lebegni: az ILLAT, a HANG és a TAPINTÁS háza. A házikók 1-1 millió forintba kerülnek, így összesen 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni a CsodaKert házikóira.

Csatlakozz Lajkó Csaba és barátainak júliusi, ultramaratoni Jótékonysági futásához és segíts nekünk összegyűjteni a CsodaKert élmény házikóinak megvalósításához szükséges összeget.
Csatlakozhatsz akár személyesen az 510km-es futás bármely szakaszában, részletes útiterv: http://jotifuti.hu/category/jotifuti-2014/ ,
vagy virtuálisan is a jóügyekert.hu oldalon, ahol kampányolhatsz az Ügyünkért: http://www.jougyekert.hu/hu/rendezvenyszervezoknek/regisztralt_esemenyek/jotifuti.html#.U3tBunaupX4.
Indíts kampányt és mozgósíts! Hogy sikeres legyen kampányod, néhány hasznos ötletet olvashatsz itt: http://www.jougyekert.hu/hu/koveteknek/hogyan_kampanyolj.html#.U3w1sHaupX4.
Fussunk együtt egy Jó Ügyért!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.