Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

MSM Testzselé bemutatása

MSM TZS RCFutóknak, és minden egyéb mozgásformát űzőknek....

Hogyan hat az ízületekre az MSM hiánya és miben segít az Aloe Vera MSM Testzselé?

A kén koncentrációja a gyulladásos ízületekben mintegy 60-70%-kal kevesebb, mint az egészséges ízületekben. Ennek a hiányzó kénmennyiségnek a pótlása, az organikus kötésben levő ként tartalmazó MSM adagolása hozzájárul az ízületek egészséges működéséhez. Ezért az Aloe Vera MSM Testzselé, mivel közvetlenül a fájós testrészen hat, csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást, egyéb értékes hatóanyagai pedig csökkentik az ízületi fájdalommal járó mellékhatásokat is.
Az MSM Testzselé az aloe vera és az MSM mellett számos értékes összetevőt tartalmaz. A medveszőlőlevél- és a fűzfakéreg kivonat gyulladásgátló és reuma elleni szer. A rozmaring kivonat erősíti a bőr szerkezetét, a teafaolaj pedig a bőr felszínét nyugtatja, frissíti. Az E-vitamin véd a szabad gyökök ellen, az allantoin pedig erősíti és felgyorsítja a sejtregenerációt.

Ne a lámpást dörzsöld....

Az érintett, fájós testrészt finoman dörzsöljük be a krémmel.

Ez a Testzselé az Aloe Vera Freedom ivógél és kapszula optimális kiegészítője, külsőleg alkalmazva.

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.