Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

A RunCard weboldalára vonatkozó

Jogi Nyilatkozat

A RunCard Club üzemeltetője által működtetett online weboldal látogatói részére.

A Rex Fontana Kft. a Felhasználók és a különböző kedvezményeket biztosító Partnerek részére kölcsönös előnyöket nyújtó rendszert üzemeltet, amelyet az Általános Használati Feltételekben (a továbbiakban: ÁHF) rögzítettek alapján lehet igénybe venni.

A jelen weboldalon található valamennyi információ, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete a Gilaron International Ltd. szellemi tulajdona és az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik, ezért azok felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, amely jogi következményeket von maga után.

A jogtulajdonos hozzájárulásával a tartalmak közlésére a Rex Fontana Kft. (székhelye: 8066 Pusztavám, Kossuth utca 1., a továbbiakban: RF) rendelkezik jogosultsággal.

A weboldalon megjelenő, az RF által elhelyezett szöveges tartalmak elválaszthatatlan részét képezik az ÁHF-nek. Kivételt képeznek ez alól a Felhasználók és Partnerek által egyénileg elhelyezett szöveges tartalmak, amelyekért az RF semmilyen felelősséget nem vállal és velük kapcsolatban semmilyen felelősségvállalásra nem kötelezhető.

A weboldal üzemeltetője minden szükséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az oldalon található adatok pontosak és naprakészek legyenek.

A tartalmak az online megtekintéséhez szükséges mértéken túl nem másolhatók és nem reprodukálhatók.

Tilos a weboldalon közzétenni (belinkelni), illetve a weboldalra küldeni a következő anyagokat:

-          fenyegető, becsmérlő, obszcén, illetlen, elégedetlenséget szító, sértő, pornográf, visszaélést megvalósító, faji gyűlölet keltésére alkalmas, diszkriminatív, botránykeltő, lázító hatású, blaszfém, titoktartási kötelezettséget áthágó, adatok védelmét sértő, illetve kellemetlenség vagy rossz érzés felkeltésére alkalmas anyagok,

-          olyan anyagok, amelyre vonatkozóan a látógató nem rendelkezik minden szükséges engedéllyel, illetve jóváhagyással,

-          olyan anyagok, amelyek büntetőjogot sértő magatartást valósítanak meg vagy erre bujtogatnak, amelyekkel kapcsolatban polgárjogi felelősség állapítható meg, illetve amelyek más módon jogsértők vagy a világ bármelyik országában bármely harmadik fél jogát sértik; illetve

-          technikailag ártalmas anyagok (beleértve ebbe többek között, de nem kizárólag: számítógépvírusok, logikai csapdák, trójai lovak, férgek, ártalmas komponensek, hibás adatok, illetve más, károkozásra alkalmas szoftver vagy adat).

A RunCard Kártya felhasználói által a közösségi üzenő falon elhelyezett bejegyzések és hozzászólások tartalmáért az RF és a jogtulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. A közösségi üzenő falon elhelyezett, ode fenti okokból nem illő bejegyzéseket az RF felhasználói bejelentés alapján, előzetes figyelmeztetés nélkül törli.

A közösségi üzenő falon reklámcélú bejegyzések, hirdetések elhelyezése nem engedélyezett.

Tilos az oldallal kapcsolatos minden nemű visszaélés.

Minden jog fenntartva!

Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.