Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám
  • VTEM Image Show

    Fussunk együtt

    kedvezményesen
  • VTEM Image Show

    Élvezd

    a kedvezmények adta lehetőségeket
  • VTEM Image Show

    RunCard

    ami a futáshoz kell!
  • VTEM Image Show

    Csatlakozz

    Magyarország első futóközösségéhez
  • VTEM Image Show

    RunCard

    több mint kártya!
  • VTEM Image Show

    Engedmények

    a partnereinknél
  • VTEM Image Show

    Kedvezményes

    nevezések
  • VTEM Image Show

    Hasznos

    versenyértékelések
  • VTEM Image Show

    Futás élménye

    a közösségben
  • VTEM Image Show

    Fuss több versenyen

    kedvezőbb nevezéssel
  • VTEM Image Show

    A közösségi futás

    hatalma
  • View Események

    & Eseménynaptár 
    és
    Futóversenyek

  • View

    & Kedvezményt
    adó
    partnereink

  • View

    & Szolgáltatásaink
    és

    kártyaigénylés

  • View

    &
    Versenyértékelések

Kiemelt partnereink

BikeRun_FEST.jpgFutoBolond_logo.pngProID.pngSmartBelt_logo.jpgSynergolablogo.jpgajandekgyarto.gifbalaton.jpgbbulogo.jpgbelyegzogyarto.gifcardiocontrol.jpgcompressport_logo.jpgdiapolo.jpgdunafit.giffaninfo.jpgfutasnet.jpgfutocuccok.jpglogo_fek_v1.jpgmagyarvandorok.jpgnemzetibormaraton.jpgnevjegygyarto.gifnutrixxion.jpgoptivakupa.jpgpenco-vektoros-logo.jpgpowerbar arnyekos.pngrexfontana_szeles.pngspartai_logo.pngsqueezy-logo.pngtflotta_logo.giftusnad-marathon.jpgvelencemaratonlogo.jpgvipfotologoface.jpg

 

A hazai Infótörvény (2011. évi CXII. törvény) és a 2018. május 25-től hatályba lépő Európai Parlament és Tanács 2016/679 számú rendelete figyelembevételével a honlap és az általa kínált szolgáltatások igénybevétele során használt adatok kezeléséről és a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges ezen adatkezeléshez való hozzájárulásról.

1. Az adatkezelő adatai: A honlap és az azon kínált szolgáltatások a Rex Fontana Kft. adatkezelésével valósulnak meg. Adatkezeléssel kapcsolatos észrevételek, panasz esetén az adatok tulajdonosának jogai a Rex Fontana Kft. megkeresésével érvényesíthetők az alábbiak szerint.

2. Az adatkezelés jogalapja: A szolgáltató kizárólag a tevékenységei jogszerű működéséhez illetve a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges jogszabályi kötelezettségek teljesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatokat kezeli, ezekhez kéri az érintett hozzájárulását, amihez a honlap és a szolgáltatások igénybevételével az adatok tulajdonosa hozzájárulását adja.

3. Az adatkezelés célja: szerződéshez, számlázáshoz szükséges adatok nyilvántartása, egyéb szolgáltatáshoz előírt adatok nyilvántartása, online regisztráció és hírlevélküldés.

4. A kezelt adatok köre lehet: Weboldalunk böngészése során számítógépének IP címe, a honlap látogatásának időpontja, földrajzi hely, böngésző típusa kerülhet ideiglenesen rögzítésre. Regisztráció vagy hírlevél feliratkozás esetén név, cím, email cím és/vagy telefonszám, születési hely és idő, cég esetén név, cím, képviselő neve, adószám. 

5. Az adatkezelés időtartama: A vállalkozás a törvényi kötelezettségek szerint tárolja az adatokat.

6. Az érintett jogai: A személyes adatok tulajdonosai élhetnek

- tájékoztatáshoz való jogukkal a személyes adataik kezelésére vonatkozóan, ezt jelen tájékoztató tartalmazza.

- hozzáféréshez való joggyakorlásával: a magánszemély kérhet tájékoztatást arról, hogy történik-e rá vonatkozó adatkezelés, és ha igen, akkor mely adatait kezelik.

– adathelyesbítéshez való jog: az érintett személyek jelezhetik, ha valamely személyes adatuk pontatlan és kérhetik annak javítását.

– törléshez való jog: az érintett bármikor kérheti adatai törlését. A törlést adatkezelő úgy végzi el, hogy az további adatkezelése során ne legyen felhasználható. Amennyiben az adatkezelő más számára is továbbította a személyes adatokat, amelyeknek a törlését kérték, őket is értesíteni kell a törlés kötelezettségéről.

 – az adatkezelés korlátozásához való jog: bizonyos esetekben a személyes adatok kezelésével érintett személy kérheti személyes adatai kezelésének korlátozását – ekkor az adatkezelő csak az adatok tárolására lesz jogosult.

– adathordozhatósághoz való jog: az érintett kérheti, hogy a rá vonatkozóan kezelt adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban (pl. .doc, .pdf, stb.) megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az eredeti adatkezelő.

– tiltakozáshoz való jog: az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból kifolyólag bármikor tiltakozzon személyes adatainak meghatározott okból történő kezelése ellen.

7. A személyes adatok tulajdonosai jogaik érvényesítéséhez az alábbiakat vehetik igénybe: jogorvoslati tájékoztatásért fordulhatnak a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, és a Fejér Megyei Bírósághoz.

Üdvözöljük a weboldalon

        Talán még soha nem volt ilyen népszerű a futás, mint napjainkban. Lépten nyomon szerveződnek az új versenyek, önkormányzatok, civil szerveződések, vállalkozók rendezésében.

A versenyeken új ismeretségek, barátságok szövődnek, baráti társaságok alakulnak, lassan közösséggé áll össze a futótársadalom.
Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani. Összefogjuk azokat az embereket akiknek a sporthoz, a sportos életmódhoz való hozzáállásuk egyezik, hiszen ez teszi színesebbé a szürke hétköznapokat. 

A közösség erejét használva, különböző kedvezményekhez szeretnénk segíteni tagjainkat. Web oldalunkon tájékoztatást kapnak a hazai és nemzetközi versenyek helyszíneiről, időpontjairól, a nevezési feltételekről, utazási és szállás lehetőségekről, valamint az adott időszakban a környéken fellelhető egyéb rendezvényekről, látnivalókról.

Hivatalos verseny beszámolóinkkal (kritikákkal) segíteni szeretnénk a könnyebb eligazodást a versenyek egyre növekvő dzsungelében. Kedvezmény kártyánkat használva, nevezési díjakból kaphatnak engedményeket. Tagjaink az élet más területén is élvezhetik a közösség erejével kialkudott engedményeket. A kedvezményt adókról bővebb tájékoztatást találnak oldalunkon.

 

Kedves futótársak!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a Magyarországi RunCard Club által kibocsátott kártya nem azonos az Olaszországi versenyekre,nevezési feltételként kért Runcard kártyával.
Javasoljuk,hogy vegyétek fel a kapcsolatot az Olasz Atlétikai Szövetséggel ez ügyben.

Megértéseteket megköszönve, további sikeres felkészülést kíván a RunCard Club Csapata!

Rólunk mondták

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Nemrégen hallottam a RunCardról. Az ötlet remek, a futók között egy hiánypótló kezdeményezés. Hiszem, hogy sokan fogják kiváltani és igénybe venni a szolgáltatásait, kedvezményeit. Nagy hajrá az Ötletgazdáknak!

Lajkó Csaba - ultrafutó

A Runcard összegyűjt mindent, amire egy futónak csak szüksége lehet. Így nekünk innentől kezdve már csak azzal kell foglalkozni, amit igazán szeretünk. A futással!

Nagy Zsolt - ultrafutó

Azt hiszem ez egy kiváló kezdeményezés, futók és rendezők számára egyaránt! Segíti a döntést melyik versenyt érdemes választani, segít szállást, esetleg egyéb programot találni az adott városban és nem utolsó sorban kedvezményt biztosít! Kell ennél több!?

Kimmel Péter - terepfutó

Már évek óta vártam valami hasonló megoldást, ami kedvezményes nevezési lehetőséget kínál kimondottan a futó közösségnek, akár egy kedvezmény kártya révén. A RunCard több mint kártya, mert a kedvezőbb nevezési díjak mellett, még sok-sok a futással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatást is elérhetőbb áron biztosít közösségünknek.>

Soós Péter - ultrafutó

Már nagyon vártam egy ilyen kezdeményezést mint amilyen a RunCard! Amint értesültem róla úgy éreztem csatlakoznom kell a felhasználók csoportjához. Ezáltal lehetőségem van közelebb kerülni mindahhoz, ami igazán kedvelek. Ezek a futás, a barátkozás, a futófelszerelések és táplálékkiegészítők vásárlása kedvező áron. Egyszóval minden megtalálható egy helyen, ami a futó számára kényelmes és rendkívül praktikus!

‎Igor Vojnić Zelić - ultrafutó

Nagyon jó ötletnek/kezdeményezésnek tartom! Igazi hiánypótló szolgáltatás lesz! Emellett remek közösségteremtő is egyben! Érdeklődéssel várom a csatlakozó partnereket és kártyatulajdonosokat! Senki ne tétovázzon!

Máténé Varju Edit - ultrafutó

Kezdő-hobbi futóként fontos számomra, hogy eligazodjak a futó események egyre szélesebb körű világában. Futó sportruházat közül is szívesen mazsolázok, nem mindegy miben futok és mennyiért. Örömmel hallottam a kedvezményes futókártyáról, hisz segítséget nyújthat minél több futóesemény részvételére, futó ruházat olcsóbb megvételére. Sikeressége komplexitásában rejlik, összefogva segít a futás élményét kedvelőknek.

Széplaki Juditta - hobbifutó

ARunCard club Europe kártya egy olyan kezdeményezés amely megelőzte korát , előre mutat egy új "futóközösség " létrehozása felé!!!

Kaufer Tamás - szervező és Maratoni futó

 

Nagyon tetszett az ötlet. Én szervezői és felhasználói oldalról is érintett vagyok, a kártya kibocsátása úgy gondolom, hogy remek lehetőséget kínál mind a futók, mind a futással kapcsolatos szervezetek részére, Gratulálok az ötletért

Szanyiné Nyári Hajnalka - szervező és futó

 

Tele van a tárcám értéktelen, haszontalan kártyákkal. Ennek éppen ideje véget vetni. Ha a kitalálók ötleteinek csak a fele összejön ez lesz a kedvencem. Már pedig, ahogy én ismerem Őket, össze fog jönni!

Sárosi Gyula - ultrafutó és triatlonista

Szerencsére a futók száma egyre nő, így egyre több embernek jelentenek majd segítséget a RUNCARD által biztosított kedvezmények. Kívánok minél több együttműködő partnert a kezdeményezéshez!

Lubics Szilvia - ultrafutó

 

ITSE2.jpg
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.