Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

BakonyRUN 2.0 - Akadályfutó verseny 2017.

RunCard kedvezmény:  -10% minden egyéni nevezőnek a teljes nevezési időszak alatt. 2017.06.12 - 2017.09.20.-ig

BakonyRUN 2.0 - Akadályfutó verseny

Időpont: 2017. szeptember 30. (szombat) – 1. rajt: 9:00 további rajtidőpontok a nevezési lapon. Indítás start hullámokban.

Versenyközpont: Bakonybél, sportpálya

Versenytáv: 8km+

Akadályok száma: Természetes akadályok szám: megszámlálhatatlan, mersterséges akadályok száma: 20+

Teljes verseny szabályzat: http://www.bakonyrun.hu/szabalyzat/

Nevezés: http://www.bakonyrun.hu/nevezes2/

 

Mi is az a BakonyRUN?

A célunk mindvégig az volt, hogy egy olyan akadályfutó versenyt hozzunk létre, melynek akadályait a természet alakította ki, egy extrém terep futóversenyt ötvöztünk a egy akadályfutó versennyel ebből pedig egy igazán különleges és mindenkit próbára tevő verseny jött létre. Igazi Bakonyi helyszíneket kutatva minden versenyünkön olyan extrém természeti körülmények közé állítjuk a versenyzőket, mely igazán próbára tesz mindenkit, nálunk az első akadály mindig maga a természet. A résztvevőknek a kijelölt távon különféle, a kitartást, koordinációs készséget, kondíciót próbára tevő akadályokat kell teljesíteniük, és persze egyik versenyről sem hiányozhatnak a mesterséges akadályok sem, mindezt egyedülálló környezetben a Bakony szívében.

Elérkezett az idő, hogy részesei legyet egy újabb kemény kihívásnak Esélyt adunk, hogy bebizonyíthasd, hogy nem állhat az utadba még a természet sem, egyedülálló Bakonyi helyszínen, brutális tereppel várunk, de ha nem lenne ez elég 20+ mesterséges akadályt is az utadba állítunk a kijelölt távon, melyet 8km+-ben határoztunk meg. Várunk szeptember 30.-án a Bakonyban!

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.bakonyrun.com

 

További információk

  • Megye: Veszprém
  • Cimke: Hazai terep futórversenyek

Képgaléria

{gallery}233{/gallery}
Honnan:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá