×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 675
Nyomtatás

Futás Mórral, s borral! 2017.Félmaraton

MÓRI Félmaraton logó RunCard kedvezmény előnevezés esetén 500-FT csak a Félmaratonon!

 

INFORMÁCIÓK A VERSENYRŐL

Rajt: április 30. 10 óra

Mindhárom táv Mór központjában, a Polgármesteri Hivatal előtti úton fog indulni és a parkon keresztül ugyanazon a téren ér véget. Az utak felülete változó: fű, kavics, bitumen, homok mind előfordulhatnak. A szakaszok néhány részei egyenetlenek és esetenként sárosak lehetnek, és előfordulhat, hogy a futóknak pocsolyákkal teli részen kell áthaladniuk. Lehetőség szerint útbaigazítók fognak állni a legfontosabb pontoknál vagy megfelelő jelek fogják segíteni az útbaigazítást. Kérjük, ne feledkezzenek meg arról, hogy a szakasz burkolt és burkolatlan utakból áll. Az 5 km-es szakaszt röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy ez a laza szakasz, az egész táv Móron belül lesz, elhanyagolhatónak mondható emelkedésekkel. Ez a táv tökéletes azok részére, akik minimális felkészüléssel szeretnének részt venni a futáson.

Borospince táv - 5km
Az 5 km-es szakaszt röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy ez a laza szakasz, az egész táv Móron belül lesz, elhanyagolhatónak mondható emelkedésekkel. Ez a táv tökéletes azok részére, akik minimális felkészüléssel szeretnének résztvenni a futáson. Ennek ellenére az 5 km-es szakaszon is várunk olyan jelentkezõket is, akik erre a távra edzenek komolyan és akár 20 perc alatti idõket érnek el. Bármi is legyen a cél, a legfontosabb az, hogy neki álljunk és csináljuk végig.

Szőlők útja táv - 10km
A 10 km-es távon a futók a pincéken kívül a szõlõskertek környékét is megismerhetik. Mindannyian tudjuk, hogy a szõlõk általában a domboldalokon vannak és ennek köszönhetõen ezen a szakaszon már emelkedõkkel is találkozhatunk, miközben a szõlõskertek mellett futunk el, amelyek között megtalálhatjuk az ezerjó szõlõt is. Az emelkedõ után ismét ereszkedõ útvonalon folytathatjuk a futást, ugyanazon a részen, ahol az 5 km-es táv is lesz.

Félmaratoni táv - 21km
A félmaratoni táv nem csak a hosszát tekintve a legnagyobb kihívást jelentõ szakasz. Ezt az útvonalat hosszú emelkedõk, esetenként meredek szakaszok jellemzik, ezért nem valószínû, hogy valaki ezen a távon fogja futni a legjobb idejét, kivéve, akinek ez lesz az elsõ. Ezen távot választó futóknak a szõlõhegyek tetejérõl gyönyörû kilátásban lesz részük. Az útvonal felénél a futók elérik a csókakõi várat, ahol frissítõpont is lesz. Az út második fele nagyrészt ereszkedõ, az utolsó 5 km itt is megegyezik az 5 km-es szakaszával. Aki szeretné, az utolsó kilométereken akár meg is kóstolhatja az Ezerjót fröccs formájában.

A legfontosabb tudnivalók röviden:

A rajtcsomagot az előnevezett futók előre is át tudják venni:
szerdán és csütörtökön 08:00-16:00-ig, valamint pénteken 08:00-13:00-ig a Móri Polgármesteri Hivatalban.
Akik a futás napján tudják csak átvenni a rajtcsomagokat, ők 07:00-tõl 09:15-ig tudják azokat megkapni a Radnóti Miklós Általános Iskolában.

A helyszínen nevezni szintén a Radnóti Miklós Általános Iskolájában lehet majd, reggel 07:00-09:00 között.
Érdemes korán nevezni, mert a helyszíni nevezőink részére csak korlátozott számban tudunk befutóérmeket biztosítani!

Az iskolában öltöző, csomagmegőrző és a futás után zuhanyozás is biztosított.
Zuhanyozni a Petőfi Sándor, illetve a Radnóti Miklós Általános Iskolában lesz lehetőség 10.00-14.00 között.
Mindkét iskolát a jelöltük a térképen.

Akik a futás után ebédelni szeretnének, számukra az ARA étterem nyújt kedvezményes menüt 1050 Forintért.
A menü: húsleves, frissensült vegyes körtettel.

 A versenyre történő előnevezés 2017. április 10. 24:00 óráig lehetséges az alábbi linken.http://ezerjofelmaraton.hu/

Előnevezésed akkor válik érvényes nevezéssé, ha a nevezési időszakban megfelelő nevezési díj - technikai póló igénylése esetén ennek megfelelő összeg 2017. április 12. 12:00 óráig a megadott számlára kerül. Ha a megadott határidőig a nevezési díj - és ha igényeltél a technikai póló ára - , nem érkezett be, regisztrációdat töröljük. A 2017. április 10. 24:00 óra utáni előnevezést nem áll módunkban elfogadni, utána már csak a helyszínen van lehetőség nevezni. A helyszíni nevezésnél a nevezési díjak minden távon 500 Ft-tal magasabbak, a technikai póló igénylésére nincs lehetőség, és nem tudjuk garantálni a befutóérmet.
Az érvényesen előnevezett futók listája ide kattintva megtekinthető, a listát a nevezési díjak beérkezését követően folyamatosan frissítjük.

Nevezési díjak április 10-ig:

5 km-es borospince táv: 1.500,- Ft
10 km-es szőlők útja táv: 2.000,- Ft
21 km-es félmaratoni táv: 3.000,- Ft (RunCard kártyával 2.500,- Ft)

Helyszíni nevezés esetén:

5 km-es borospince táv: 2.000,- Ft
10 km-es szőlők útja táv: 2.500,- Ft
21 km-es félmaratoni táv: 3.500,- Ft

Helyszíni nevezésre 2017. április 30-án 07:00-09:00 óra között van lehetőség a Radnóti Miklós Általános Iskola tornatermében.

Nevezési díj tartalma:

részvétel a futóversenyen
chipes időmérés
rajtszám
egyedi befutóérem (a helyszíni nevezők részére nem garantált)
helyezettek egyedi üvegserleggel való díjazása
frissítés: víz, izotóniás ital, gyümölcs, müzli szelet, sós kréker, szőlőcukor
útvonal biztosítása
egészségügyi ellátás biztosítása
közös bemelegítés
öltözési, zuhanyzási lehetőség
csomagmegőrzés
Technikai póló:

Technikai póló rendelésére csak előnevezés esetén van lehetőség 2.700,- Ft-os áron.
Amennyiben április 12. 12:00 óráig a technikai póló ára nem érkezik meg a megadott számlaszámra, a rendelést töröljük.

 

 

További információk

  • Megye: Fejér
  • Cimke: Hazai aszfalt futóversenyek

Kapcsolódó elemek

Honnan:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Weboldalunk sütiket használ, mely segít számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá