Regisztráció és bejelentkezés
Bejelentkezés
Avatar
Még nem regisztrált?

Legyen tagja közösségünknek!
Az alábbi linken választhat a csatlakozási lehetőségek közül.

Elfelejtett jelszó - Elfelejtett felhasználónév

Emlékezzen rám

Figyelem! A weboldal Cooki-kat (sütiket) használ a maximális böngészési élmény érdekében!

Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. További információ

Elfogadom

Az EU-beli felhasználók hozzájárulására vonatkozó irányelvek

A RunCard weboldalára vonatkozó

Jogi Nyilatkozat

A RunCard Club üzemeltetője által működtetett online weboldal látogatói részére.

A Rex Fontana Kft. a Felhasználók és a különböző kedvezményeket biztosító Partnerek részére kölcsönös előnyöket nyújtó rendszert üzemeltet, amelyet az Általános Használati Feltételekben (a továbbiakban: ÁHF) rögzítettek alapján lehet igénybe venni.

A jelen weboldalon található valamennyi információ, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete a Gilaron International Ltd. szellemi tulajdona és az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik, ezért azok felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, amely jogi következményeket von maga után.

A jogtulajdonos hozzájárulásával a tartalmak közlésére a Rex Fontana Kft. (székhelye: 8066 Pusztavám, Kossuth utca 1., a továbbiakban: RF) rendelkezik jogosultsággal.

A weboldalon megjelenő, az RF által elhelyezett szöveges tartalmak elválaszthatatlan részét képezik az ÁHF-nek. Kivételt képeznek ez alól a Felhasználók és Partnerek által egyénileg elhelyezett szöveges tartalmak, amelyekért az RF semmilyen felelősséget nem vállal és velük kapcsolatban semmilyen felelősségvállalásra nem kötelezhető.

A weboldal üzemeltetője minden szükséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az oldalon található adatok pontosak és naprakészek legyenek.

A tartalmak az online megtekintéséhez szükséges mértéken túl nem másolhatók és nem reprodukálhatók.

Tilos a weboldalon közzétenni (belinkelni), illetve a weboldalra küldeni a következő anyagokat:

-          fenyegető, becsmérlő, obszcén, illetlen, elégedetlenséget szító, sértő, pornográf, visszaélést megvalósító, faji gyűlölet keltésére alkalmas, diszkriminatív, botránykeltő, lázító hatású, blaszfém, titoktartási kötelezettséget áthágó, adatok védelmét sértő, illetve kellemetlenség vagy rossz érzés felkeltésére alkalmas anyagok,

-          olyan anyagok, amelyre vonatkozóan a látógató nem rendelkezik minden szükséges engedéllyel, illetve jóváhagyással,

-          olyan anyagok, amelyek büntetőjogot sértő magatartást valósítanak meg vagy erre bujtogatnak, amelyekkel kapcsolatban polgárjogi felelősség állapítható meg, illetve amelyek más módon jogsértők vagy a világ bármelyik országában bármely harmadik fél jogát sértik; illetve

-          technikailag ártalmas anyagok (beleértve ebbe többek között, de nem kizárólag: számítógépvírusok, logikai csapdák, trójai lovak, férgek, ártalmas komponensek, hibás adatok, illetve más, károkozásra alkalmas szoftver vagy adat).

A RunCard Kártya felhasználói által a közösségi üzenő falon elhelyezett bejegyzések és hozzászólások tartalmáért az RF és a jogtulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal. A közösségi üzenő falon elhelyezett, ode fenti okokból nem illő bejegyzéseket az RF felhasználói bejelentés alapján, előzetes figyelmeztetés nélkül törli.

A közösségi üzenő falon reklámcélú bejegyzések, hirdetések elhelyezése nem engedélyezett.

Tilos az oldallal kapcsolatos minden nemű visszaélés.

Minden jog fenntartva!